Sølvklingesaga - Ny bog: Sjæle Af Sølv
RSS

Nye indlæg

- Og hvornår kommer bind III i Sølvklingesagaen...?
Vind en bog og plakat, "Sværdenes Kalden"!
3. udgave af Sværdenes Kalden er nu gået i trykken!
Mød forfatteren i Buchs boghandel...!
Lektørudtalelse, Dansk Biblioteks Center

Kategorier

Anmeldelse
drevet af

Min blog

3. udgave af Sværdenes Kalden er nu gået i trykken!

3. udgave af bogen er nu gået i trykken, og bliver leveret til forlaget i uge 45.
En del småfejl er blevet rettet til, dennegang af Thors søskende, Freja og Linnea.
Hvis du ønsker at købe en bog af 1. udgave, udgivet på premieredagen, så er det ikke forlaget du skal kontakte - vi har ikke flere - men vores lille forhandlernet, som du kan se på hjemmesiden, har måske. Vi kan selvfølgelig assistere med forslag til hvor den kan skaffes.
1. udgave udkom i 300 eks. 2. udgave i 500 eks. og 3. og kommende udgave i 500 eks. Forlaget har kun 80 bøger tilbage af 2. udgave, så det er vist godt gået på en måned.
 
PS: Der er flere tiltag og spændende forhold på spil denne måned, på hjemmesiden kan du også se hvor og hvornår næste planlagte event finder sted.

8 kommentarer til 3. udgave af Sværdenes Kalden er nu gået i trykken!:

Kommentar RSS
Thor on 14. november 2011 09:41
hej alle sammen Jeg sad netop igår og skrev på kapitel 9 i efterfølgeren til Sværdenes Kalden. Jeg nyder at skrive på eventyret. Det bliver mere og mere spændende. Hvilke nye farer, gåder og fjender tror i de møder denne gang? :) hilsen Thor
Besvar kommentar


Thor on 9. december 2011 10:07
Hej alle sammen Jeg lytter normalt til dette musik, når jeg skriver på mine fantasy-bøger. Det giver mig inspiration. Dette er min playlist for bog 2 i Sølvklingesagaen. Musik: Take that - The Flood Eragon - Once in every lifetime The Lord of the Rings - Shire The lord of the Rings - The March of the Ents Eragon Game - Main Theme Hawke Family Theme - Dragon Age 2 Soundtrack Rogue Heart - Soundtrack Dragon Age Origins - I Am the One Dragon Age II OST - Background Music Avril Lavigne - Keep holding on Take That - Love Love Eragon - 03. Saphiras First Flight U2 - With out without you Eragon - 04. Ra'Zag The Lord of the Rings Soundtrack with Orchestra The Fellowship of the Ring - Soundtrack 02. Concerning Hobbits The Fellowship of the Ring - 07. A knife in the dark The Lord of the Rings - The Hornburg Lord Rings - Arwens Song Steward of Gondor Enya - May it be famous speeches - Aragorn at the Black Gate The Gladiator - Speech of General Maximus Fallout New Vegas - Infinite Speech Challenge Coldplay - viva la vida The Red Hot Chilli Peppers - Californication
Besvar kommentar
 
Thor on 9. december 2011 10:10
Hej alle sammen Jeg lytter normalt til dette musik, når jeg skriver på mine fantasy-bøger. Det giver mig inspiration. Dette er min playlist for bog 2 i Sølvklingesagaen. Musik: Take that - The Flood. Eragon - Once in every lifetime. The Lord of the Rings - Shire. The lord of the Rings - The March of the Ents. Eragon Game - Main Theme. Hawke Family Theme - Dragon Age 2 Soundtrack. Rogue Heart - Soundtrack. Dragon Age Origins - I Am the One. Dragon Age II OST - Background Music. Avril Lavigne - Keep holding on. Take That - Love Love. Eragon - 03. Saphiras First Flight. U2 - With out without you. Eragon - 04. Ra'Zag. The Lord of the Rings Soundtrack with Orchestra. The Fellowship of the Ring - Soundtrack 02. Concerning Hobbits. The Fellowship of the Ring - 07. A knife in the dark. The Lord of the Rings - The Hornburg. Lord Rings - Arwens Song. Steward of Gondor. Enya - May it be. famous speeches - Aragorn at the Black Gate. The Gladiator - Speech of General Maximus. Fallout New Vegas - Infinite Speech Challenge. Coldplay - viva la vida. The Red Hot Chilli Peppers - Californication


fred120c on 7. februar 2012 17:34
jeg har læst bogen og jeg syntes at den er flot skrevet den kan sagtens måle sig med de engelske fantasy bøger jeg har læst tommel op :)
Besvar kommentar


Thor V. Tidemand on 6. marts 2012 20:55
Nu har jeg skrevet femten kapitler på næste bog, og det bliver mere og mere spændende at skrive. Nogle gange opdager jeg, at historien skriver sig selv, og at den rummer meget mere, end jeg først havde troet. Musikken der for tiden inspirerer mig er gået lidt væk fra Lord og the Rings og er nu blevet til soundstracks som Harry Potter: Courtyard Acopalypse, Oblivate og Serverus and Lilly af Alexandre Desplat. Sammen med Double Trouble, som jeg varmt kan anbefale fra Harry Potter Original Soundtracks, - og så selvfølgelig også The Arrival of Baby Harry fra samme soundtrack. den rørende melodi i soundtracket Dumbledores Farewell af Nicholas Hooper er også dybt inspirerende, og til sidst den dejlige Misty Mountains sange som bliver sunget i traileren til The Hobbit: An unexpected journey. Fantastisk stemning når man hører disse soundtracks. Kan anbefales til mere dystre, følelsesmæssige, rørende og dunkle scener, men også til stærke, lyse scnener efter et mørkt opgør.
Besvar kommentar


Thor V. Tidemand on 15. april 2012 17:16
Næste bog i Sølvklingesagaen kommer til september/oktober. Her må heltinden Sylvina Sølvklinge og den nu unge krigshøvding og shaman Grull samt en stor del af deres nye kampfæller drage mod nye farer i et nyt sted af Qualmora. Det bliver en rejse, som de ikke havde forventet. En rejse der kommer til at foregå i mange kolde, men smukke omgivelser. Nye venner og allierede venter på dem i kulden, men også mange fjender. Fremmede følger gruppen i skyggerne, fremmede som ved mere om Sylvinas familie end hun selv gør. Hvorfor holder Aranus og Gom hemmligheder for hende? Hvor er hendes mor? Samtidig er der ondskab på spil inde i selve Fyrstedømmet. Det er ikke alle, som er glade over fyrst Darkans død. Højrådet har fået magten efter Darkans død, og de giver den ikke frivilligt videre til den barbariske Sylvina fra Umbar. Fjender rører på sig i Morgulrath, de gør sig klar og har lagt en plan. En plan, der ikke kan forhindes, hvis ikke Fyrstedømmet kan stå sammen. Imens dette sker begynder gamle alliancer at smuldre... Glæd jer til Sølvklingesagaens næste bog "De Skjulte Porte".
Besvar kommentar


replica rolex cellini on 31. december 2018 05:33
Could you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.link
Besvar kommentar


replica breitling horloges on 30. marts 2019 02:55
You could even try offering writing services or custom coursework writing.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint