Sølvklingesaga - Ny bog: Sjæle Af Sølv
RSS

Nye indlæg

- Og hvornår kommer bind III i Sølvklingesagaen...?
Vind en bog og plakat, "Sværdenes Kalden"!
3. udgave af Sværdenes Kalden er nu gået i trykken!
Mød forfatteren i Buchs boghandel...!
Lektørudtalelse, Dansk Biblioteks Center

Kategorier

Anmeldelse
drevet af

Min blog

Fortæl hvad du synes om bogen...

Sværdenes Kalden. Helst kun korte indlæg.

8 kommentarer til Fortæl hvad du synes om bogen...:

Kommentar RSS
Niels Frederiksen on 24. oktober 2011 19:54
Jeg er nået 300 sider ind i bogen. Den er spændende og velskrevet. Jeg glæder mig allerede til de næste 3 bøger
Besvar kommentar


Christian Jørgensen on 15. januar 2012 15:15
Hej Thor. Først rigtig mange tak for en kanon god bog. Jeg har nydt at læse den og glæder mig bestemt til den næste i rækken. Historien og fængende og man falder mere og mere ind i den spændene rejse. Men må altså virkelig påpege til min store utilfredshed, og som desværre ødelægger ret meget når man læser denne spændene og fantastiske bog. Du SKAL få rettet på stave & grammatik fejl, da bogen er spækket med dette stort set hele vejen igennem. Synes det er mega ærgerligt, men det kan desværre få mig til ikke at læse opfølgerne hvis disse fejl ligger på samme niveau. Ellers som sagt tak for en ellers rigtig spændene og godt beskrevet historie. Keep up the Good Work. :)
Besvar kommentar


Christian Sig Overgaard on 19. januar 2012 10:52
5 ud af 5. God bog, godt skrevet med en fantastisk god handling. Kom med næste. :-)
Besvar kommentar


Thor V. Tidemand on 19. januar 2012 19:14
Jeg er rigtig glad for jeres anmeldelser. Det betyder meget for mig, at få sådanne ting af vide. Jeg kan forsikre jer om, at næste bog er på vej, og at jeg netop nu er halvvejs med den. Indtil videre er det en fantastisk følelse at skrive på bog 2, og jeg venter spændt på jeres holdninger. Det er mit ønske, at vise alle, at Sølvklingesagaen har meget mere at byde på. For den er jo først begyndt:) Til Christian Jørgensen: Ja, jeg er desværre godt klar over, at der er en del fejl i bog 1 Sværdenes Kalden. Det er selvfølgelig ikke i orden, og det vil der ikke være i eftefølgeren:) Så du kan roligt glæde dig. venlig hilsen Thor
Besvar kommentar


Agnete Korup Sørensen on 30. januar 2012 22:18
Hey Thor - ej hvor er det altså sej!! Det er helt utroligt at den bog rent faktisk er skrevet af dig. Karakterne er rigtig gode og fuldførte. Dejligt. Jeg kommer hurtigt til at sammenligne bogen med Harry Potter, Ringenes Herre og Eragon. Jeg synes, at plottet er meget klassisk og det kan jo både være godt og skidt. Figurerne er til gengæld unikke. Bogen er meget i sort og hvid, med en klar grænse mellem det gode og det onde og det synes jeg personligt er lidt ærgeligt. Det ville være fedt, hvis den var mere nuanceret. Derudover synes jeg at de onde mangler et motiv for alt deres ondskab. Du skal bare klø på - jeg er sikker på at du nok skal udvikle dig til et stort talent. Jeg tror du har godt af noget erfaring. Så kan det sku ikke gå helt galt. Tillykke med bogen og held og lykke med de næste. Knus Agnete
Besvar kommentar


bedste replika ure on 12. juli 2018 09:30
Han var på hans websted og læste sin blog. De delte en meget informativ blog for alle. Fortsæt med at opdatere dine andre blogs. Tak fordi du deler det med mig
Besvar kommentar


replica balenciaga sneakers on 24. december 2018 20:22
Through reading out this post I've come to know about colorado stone & brick veneer perfectly.
Besvar kommentar


replica bell ross watches on 30. marts 2019 07:11
Fantastic site.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint