Sølvklingesaga - Ny bog: Sjæle Af Sølv
RSS

Nye indlæg

- Og hvornår kommer bind III i Sølvklingesagaen...?
Vind en bog og plakat, "Sværdenes Kalden"!
3. udgave af Sværdenes Kalden er nu gået i trykken!
Mød forfatteren i Buchs boghandel...!
Lektørudtalelse, Dansk Biblioteks Center

Kategorier

Anmeldelse
drevet af

Min blog

Sølvklingesaga, nu med hovedet på bloggen!

Så har forlagets hjemmeside fået en forfatterblog. Det bliver spændende, hvad det kan give af liv...!

17 kommentarer til Sølvklingesaga, nu med hovedet på bloggen!:

Kommentar RSS
jan on 12. september 2011 16:50
Nu er plakaten med bogens forside i dag gået i trykken! Den er til de forhandlere som skal have bogen i kommission. Men hvis man er vild med forsiden, når vi offentliggør den, kan den da også købes!
Besvar kommentar


Thor on 25. september 2011 18:26
Hej alle læsere. Som forfatter er jeg meget interesseret i, hvad i synes om bogen? Og hvad endnu vigtigere er! Hvad i fik ud af den? Fantasy-genren er jo fuld af gåder. hilsen forfatteren til romanen "Sværdens kalden"
Besvar kommentar


Christian Antonsen on 25. september 2011 20:18
Jeg har lige læst bogen, og kan kun anbefale den. Den er ikke så godt skrevet i starten, men der kommer han hurtigt efter længere henne i bogen. Den foregår i et klassisk fantasy univers. Men forfatteren har formået at skabe at nyt og gennem tænkt univers indenfor de gamle rammer. Bogen har så også elementer fra mange kendte bøger: Eragon; hovedpersonen går gennem meget og bliver derved stærkere og stærkere. Men det gør fjenderne til gengæld også. Så der hele tiden er et afbalanceret niveau. Man kan også snakke om at bogen er en bog for sig selv. Det er en historie i et stort perspektiv, vel og mærke en historie med begyndelse og slutning. Men med en epilog der åbner for noget nyt, så man glæder sig til at læse næste bog. Der er også elementer fra Skyggens Lærling; Helten gennemgår meget men der kommer altid en lykkelig slutning ud af det. Hovedpersonen laver heller ikke nogle totalt hovedløse dumme beslutninger, som de tit gør hos Lene Kaaberbøl og Josefine Ottesen. En ting der altid har generet mig meget. Jeg kan anbefale bogen til alle der har lyst til at læse fantasy. Den er ikke svært skrevet ligesom ringenes herre, den er lige til at gå til. God læselyst, nyd bogen Christian Antonsen 25/9 2011
Besvar kommentar


Martin W Hansen on 29. september 2011 09:16
Hej Thor. Jeg har netop læst din bog. Det var bestemt fornøjeligt. Men ... skriv lige til mig hvis du en dag står (i den heldige situation) og skal lave en 2. udgave. For der er en del småfejl, som din redaktør burde have fanget. Eksempelvis står der på side 266 at Skâr tilhører Gom - Dér blev jeg lidt forvirret ;-). Jeg har et par andre ting, men er lidt i tvivl om, om det er noget du vil have stående på denne side - hvis du er interesseret i lidt (kritisk) feedback, er du meget velkommen til at skrive. Til alle andre vil jeg bare sige, at bogen ER vitterligt rigtigt god og meget læsværdig. Mvh Martin W Hansen
Besvar kommentar
 
Jan T on 29. september 2011 16:43
Kære alle, der er med på denne "kanal". Martin W. Hansen er journalist på Sjællandske Medier. Det er dejligt at høre hans kommentarer. Det sætter forlaget stor pris på, og da vi bruger de nyeste principper indenfor LEAN og BOD/POD, er det sandsynligt at småfejl bliver rettet i næste udgave. Der kommer ikke flere oplag af samme udgave, efter disse teknikker. mvh Jan T, Forlaget Tidemands


Thor on 3. oktober 2011 17:27
Hej Martin Det var godt, at du nød at læse bogen. Jeg er meget interesseret i uddybende kritik, for det kan man altid lære af. Der er dog ikke noget, der glæder mig mere, end når en anmelder udtaler sig positivt omkring min bog, og tilmed min første. Jeg er godt klar over, at der er visse fejl der er sluppet igennem redigeringen af romanen, men som Jan T skriver, bedes du sende dem ind til Forlaget Tidemands. Angående mere uddybende kritik, så er det nok bedst, som du selv skriver, ikke at bruge denne blog til dette. Dejligt at læse, at nogle allerede er begyndt at skrive meninger og anmeldelser om bogen. Jeg glæder mig til at høre flere. Med venlig hilsen Thor, forfatteren til Sværdenes Kalden


Jan Tidemand on 29. september 2011 14:46
Hej Martin Hansen Tak for dine kommentarer. Hvis du har flere fejl, må du gerne sende dem ind til forlaget, så vi får dem med i 2. udgave. Jeg er dog meget ked af, at du har fået mulighed for at læse bogen inden d. 7. oktober :-( Hvis du ikke er udvalgt testperson, eller en af de få der har fået den til anmeldelse. Vi er meget påpasselige med, hvem der ser bogen, og vi må kigge nærmere på vores procedurer ved fortrolig udlevering inden udgivelse. Med venlig hilsen Jan T
Besvar kommentar
 
Martin W Hansen on 3. oktober 2011 11:19
Åh. Jamen alt er faktisk i orden. Jeg er bibliotekar og lektør for Dansk Bibliotekscenter. Så der var faktisk en rigtig god grund til at jeg skulle have læst bogen. For jeg SKULLE jo anmelde den :-)Jeg var dog ikke klar over, at jeg ikke måtte udtale mig, før den 7. Det var en fejl - jeg beklager. Jeg tror min begejstring tog overhånd. Mvh Martin


Jan T on 3. oktober 2011 15:31
Hej Martin. Alt er jo i orden. Dejligt at høre din mening, men jeg blev urolig for, om nogen uberettiget havde fået bogen fra et af de steder, vi har leveret kasser til. du må gerne skrive løs, og sige din mening. mvh Jan


Thor on 5. oktober 2011 21:35
I lang tid har mit hoved været fyldt til randen med ideer, men der har bare ikke været tid nok til at skrive. I aften fik jeg endelig tømt mit hoved og sat det på skriveblokken efter et godt og tidligt måltid. Med en stor kop te ved min hånd og The Lord of the Rings The Two Towers Speciel Edition kørende i baggrunden fik jeg endelig skrevet løst og afsluttet kapital 4 på bog nr 2. Nu er jeg træt, men det var rart at komme af med tankerne og ideerne. Fantastisk aften at skrive i. hilsen Thor
Besvar kommentar


Thor on 6. marts 2012 20:48
Hvad med at give denne blog lidt mere liv? Man kan jo både bruge den til at diskutere litteratur, fantasy, rollespil og andre interessante emner? Nogle der har noget at begynde på? Kunne evt. godt tænke mig at vide, hvilke karakterer i Sølvklingesagaen der har fanget jeres interesser og evt. også hvorfor det specielt er disse karakterer? Der er også mange nye karakterer på vej :) venlig hilsen Thor V. Tidemand
Besvar kommentar


Elisabeth Fabricius on 21. april 2012 08:50
Hej Thor. Jeg har endnu ikke haft den fornøjelse at læse din bog. Har læst mange gode anmeldelser af den og glæder mig til at gå i gang med den. Har selv været meget optaget af at skrive en bog i løbet af de sidste mange år. Det at se at en så ung gut kunne få udgivet med succes, har givet mig ekstra blod på tanden. Og så er det jo fantastisk at det er fantasy, som jeg også skriver. :-) Du skriver at ringenes herre har været stor inspiration, men er der andre ting der har inspireret dig? Og hvordan klarede du nerverne i de to år der gik før du fik udgivet?? Jeg har lige afleveret mit manus på et forlag og er allerede ved at gå til af nerver!! Kæmpe stort tillykke!!! M.v.h. Elisabeth
Besvar kommentar
 
Thor V. Tidemand on 3. maj 2012 17:55
Hej Elisabeth. Tusind tak for tankerne og rosen. Ringenes Herre har været enorm inspiration, ikke bare bøgerne, men selve Tolkien og hans univers. Han skabte fantasy, og der er så meget at lære fra ham stadigvæk. Derudover har filmen og bøgerne om Eragon været en god hjælp samt serien Game of Thrones og Skyggens Lærling. Inspirationen har jeg fundet i disse film samt bøger, men også i musik fra beltaine (du kan finde de på youtube). Det er keltisk musik med numre som fx beltaine, sunrise, burning pipers hut og the sea of the irish dream. Nerverne er det værste... Det er forfærdeligt at vente, men glæden, når bogen bliver udgivet overstråler alt andet. Jeg ønsker dig held og lykke med manuskriptet! mvh. Thor


Thor V Tidemand on 16. august 2012 16:49
Nordens høje bjerge er begyndt at bløde Og fra deres sår spreder kulden sig Kulden som aldrig før er blevet besejret Men Nordens Rige gemmer på vigtige hemmeligheder Hemmeligheder som går tilbage til Qualmoras skabelse Bag De Skjulte Porte hviler sandheden Og bag sandheden varsler stormen sin ankomst En storm af krig, blod og fortvivlelse For nordens kulde er noget man ikke kan fordrive Den sætter sig fast i dit hjerte for altid… 1-2 MÅNEDER TIL, AT SØVKLINGESAGA DEL II ER PÅ MARKEDET. DENS NAVN ER "DE SKJULTE PORTE" :)
Besvar kommentar


sweatshirts on 7. november 2012 17:51
Just as good as your last post. Do you accept advertisers?
Besvar kommentar


Thor V. Tidemand on 20. marts 2013 20:06
Hej alle læsere af Sølvklingesagaen Jeg tænkte lige at jeg ville dele min fantastiske afspilningsliste med jer. Jeg bruger den selv hver gang jeg skriver. Der er et track for hver stemning i ethvert kreativt værk. Link: http://www.youtube.com/watch?v=BSLPH9d-jsI&list=PLG1tiC-n6nVM6MfEHwJOqm9fU07yddSzk Venlig hilsen Thor V. Tidemand
Besvar kommentar


replica cartier watches on 30. marts 2019 20:24
is a genuine challenge
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint