Sølvklingesaga - Ny bog: Sjæle Af Sølv
 Thor V. Tidemand, 20 år, er vokset op med fantasy. Sværdenes Kalden er hans debutroman. Den er første del af et 4-binds værk om heltinden Sylvina og vennen Grull. Del II hedder De Skjulte Porte og del III udkommer fredag d. 13. december 2013 - glæd dig!
Thor V. Tidemand har i flere år arbejdet professionelt med events i live rollespil. I samme periode har han skrevet på denne roman om verdenen Qualmora.
Serien er skabt over de allerede kendte orker, elvere, gobliner og mange flere i fantasy-genren, men der er nye, fantastiske og overraskende væsener.
 
” – Fantasy er en verden i evig forandring. En dimension hvor bidske floder skal krydses og snehvide tinder må bestiges. Her er ens mål aldrig den lette vej. Ens kærlighed er altid den farligste. Her er drømmen blevet til virkelighed. Fantasiens åbnede porte danner tilsammen en verden, der aldrig kunne have været mere virkelig!”
Citat: Thor V. Tidemand
 
Qualmora er en verden dømt til undergang. Det enorme fyrsterige, der førhen opretholdt fred i landene, er blevet overtaget af korrupte magter, og den sidste blodarving til tronen er for længst død og borte. Fyrst Mandrell har indgået en pagt med det mørke land Morgulrath og sendt riget ud i en tågelignende tilstand, hvor tyveri, bedrag og vold er nøglen til overlevelse. Hvem har modet og styrken til at gøre modstand mod fyrstens magt?
Den mystiske Sylvina og orkernes krigshøvding Grull må tage kampen op mod ondskaben selv. Det bliver begyndelsen på en lang og blodig kamp om deres egen og verdens overlevelse. Et eventyr der langsomt afslører Sylvinas glemte fortid og bringer ældgamle væsner frem i dagens lys. En rejse som måske skal befri orkerne for deres dårlige ry og bringe dem til hæder.
En saga med kraftfulde våben og gruopvækkende magi der vil ryste selve fundamentet mellem godt og ondt…
SiteBuilder drevet af  Vistaprint